meus-amicos
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

meus-amicos

for all my friends
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الوصفة الأسكندرانى لعمل صينية السمك السنجارى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
tamerlover
عضو ملهوش حل
عضو ملهوش حل
tamerlover


عدد الرسائل : 531
العمر : 32
تاريخ التسجيل : 13/08/2008

الوصفة الأسكندرانى لعمل صينية السمك السنجارى Empty
مُساهمةموضوع: الوصفة الأسكندرانى لعمل صينية السمك السنجارى   الوصفة الأسكندرانى لعمل صينية السمك السنجارى Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 02, 2008 8:53 am

صينية السمك السنجارى من اشهر اكلات السمك فى المناطق الساحليةوتحتاج لسمكه او اتنين يكونوا حجم كبير على قد الصينيه وافضل انواع السمك لهذا الصنف هو القاروص أو اللوت أو الوقارأو البورى

المطلوب :سمكه او اتنين كما وصفنا
نص كوب توم
ربطتين شبت
ربطتين كسبره خضراء
ربع كيلو طماطم
ملح وكمون وشطه
نص كوب زيت
3-5 ليمونه



الطريقه :
يخرط التوم والشبت والكسبره والطماطم رفيع جدا وتضاف التوابل المذكوره
تفتح السمكه بعد تنظيفها طوليا كما نفتح الساندوتش
يوضع ثلث الزيت فى الصينيه وتوضع السمكه على ظهرها بحيث يكون اللحم للجهتين لأعلى
توضع الخلطه السابقه على وش السمكه
يصب باقى الزيت على الكل
تدخل فرن حار حوالى 20 دقيقه وحتى يحمر الوجه
تقابل عند خروجها من الفرن بعصير الليمون فيعمل طش
وتؤكل مع ارز ابيض وسلطة طحينه
وكفايه احسن انا جعت اوى
ومساء الفل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الوصفة الأسكندرانى لعمل صينية السمك السنجارى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
meus-amicos :: منتدى للبنات فقط :: مطبـــــــــــــــــخك-
انتقل الى: